events

Vårknallen – Kville Saluhalls vårmarknad i samarbete med FCH

Välkomna Kville Saluhalls vårmarknad Vårknallen i samarbete med FCH.

Tidigare år har det varit härliga dagar med många glada besökare. Vi kommer ha fokus på mat, delikatesser och hantverk, men även på hälsa och välmående. Många handlare och utställare samt underhållning, matservering och aktiviteter.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Vårknallen och Kville Saluhall – en självklar mötesplats för alla! Har du något du vill sälja eller förmedla på marknaden? Välkommen att kontakta oss på tel. 031-231600 eller via mail till marknad@kvillessaluhall.se
Klicka HÄR för mer information samt för att läsa om alla utställare.

Välkomna på Vernissage!


Kville Saluhalls julmarknad i samarbete med FCH

Välkomna till Kville saluhalls julmarknad Kvillejul i samarbete med FCH.
Årets Kvillejul blir den största någonsin med över 30 utställare, både utanför och inne i saluhallen!
Här hittar ni allt från mat och dryck till vackert hantverk. Kl 11 framför kören Vox Rosae vackra julsånger och självklart blir det ett besök från jultomten.
Klicka HÄR för mer information samt för att läsa om alla utställare.


Konstrundan Hisingen 19-20 november


Hasse Karlsson på Kville Saluhall 3/12 kl. 14.00


Bokkvällar hösten 2022

Missa inte höstens bokkvällar! Alla är välkomna! Ingen föranmälan krävs. Se datum, tider och böcker ovan. Vi håller till på andra våningen, vid flygeln.


Konstrundamöte & bokkväll i Saluhallen

Igår vad det konstrundamöte med inblandade i den årliga Konstrundan på Hisingen, där bland andra Kville Saluhalls grundare Shamsi är aktiv. Dessutom bjöd onsdagskvällen på Bokkväll – ett samarbete mellan Lundby församling, Lundby bibliotek och Kville Saluhall. En uppskattad stund för bokälskare! Fler bokkvällar sker under hösten, håll gärna utkik här då vi publicerar detta inom kort.


Tack till alla utställare och besökare av Vårknallen

Vilken fantastisk vårmarknad det blev! Stort tack till alla härliga utställare samt till er som besökte vårmarknaden och gjorde denna dagen till en minnesvärd dag. Dessutom säger vi stort grattis till vinnarna Nina, August och Olivia som alla vann presentkort på saluhallen genom att delta i Vårknallens tipspromenad. Snyggt jobbat!


Musikalisk Crash Salong på Kville Saluhall

Gretchen Forever

Välkomna till Grande finale för Göteborg Liederkollektivs konsertserie ”Gretchen Forever” där Lieder, romanser och poesi gemensamt gestaltar kvinnan i denna minimalistiska musikgenre – från 1800-talet till idag. 

På Kville Saluhall blir det en musikalisk crash salong där Negar Zarassi (sång), Karin M Nilsson (Flygel), Nina Ewald (sång), Ingela Tägil(sång), Katarina Hiller Sollén (sång), Anton Höber(Poesi) medverkar. I 5st 20 minuter långa återkommande set bjuds det på höjdpunkter i form av musik och poesi från deras konserter.

Konsertserien möjliggörs tack vare Musikverket.
Ljud: Markus Göranson


Kville Saluhalls vårmarknad Vårknallen

Då var det snart äntligen dags igen för Kville Saluhalls årliga vårmarknad Vårknallen! Vi är glada att efter två år av pandemi äntligen kunna bjuda in till vårmarknad igen och hoppas att du vill besöka oss på denna härliga dag. Det finns utställare på plats som erbjuder allt från hantverk och honung, via delikatesser och fika till hälsa och träning. Det blir även livemusik och tävlingar dagen till ära, och dessutom ballonger till alla barn.

Saluhallen och saluhallsterrassen är öppet som vanligt för er som vill besöka oss som vanligt. Hoppas vi ses! Varmt välkomna!


Äggjakt i saluhallen på långfredag!


Fredags-AW med LO Persson vid pianot

Varje fredag kör vi AW i saluhallen mellan 17.00-19.00. LO Persson med vänner bjuder på stämningsfull musik och sång – trevligt till helgshoppingen eller över en matbit med god dryck från restaurangerna på plan 2. Varmt välkomna!


Alla Hjärtans Dag 14/2

Inför och under alla hjärtans dag hittar du förmånliga erbjudanden hos handlarna och dessutom en Alla Hjärtans Dag-tävling där du har möjlighet att vinna ett presentkort på 500 kr att handla för i Kville Saluhall! Följ oss på Facebook och Instagram för mer information om events i saluhallen!


Kville Saluhall fyller 8 år!

8 år

Kville Saluhalls 8-åriga födelsedag uppmärksammades i Hallå Hisingen, vilket förstås är jätteroligt! Vi är så glada att så många besökare ville vara med och fira saluhallens födelsedag. Det är ni som gör det möjligt för oss att fortsätta vår verksamhet år efter år och förhoppningsvis fira många födelsedagar till. Stort tack önskar vi er!


Ingen Kvillejul i år.

Vår årliga julmarknad Kvillejul skulle i år ha arrangerats för sjätte året i rad men på grund av pandemin har vi beslutat att ställa in årets evenemang.

Vi tycker så klart att detta är jättetråkigt men helt nödvändigt för att försöka förhindra smittspridningen då Kvillejul brukar locka väldigt många besökare.

Inne i saluhallen ser vi till att skapa härlig julstämning och erbjuda en säker julhandel där vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendation.

Julgransförsäljningen utanför saluhallen sätter igång den 10 december och pågår fram till 23 december.


Vi firar 7 år!

Vi på Kville Saluhall är så tacksamma att vi i sju år har fått leverera de bästa färskvarorna till våra kunder, vare sig det är kött, fisk, ost, bakelser eller blommor!

2020 är ett annorlunda år, men vi väljer att se det från positiva sidan som möjligör en annan typ av firande.

På grund av rådande omständigheter så har vi valt att iår fira Kville Saluhalls sjuårsdag med internt fokus.

Snart samlas alla handlare och deras pesonal för att fira saluhallens invigning 7 år sedan med fika och tårta. Under 7 år har mycket hänt, vi har fått in nya butiker och restauranger men vi har också flera handlare har varit med från dag 1.

Vi är så tacksamma för våra fina kollegor som vi delar tak med.

Planering inför kommande säsongshandel är snart i hamn för att vi ska kunna erbjuda er en säker och trygg affär.


Tävling vecka 44 – Höstlovsvecka

Karvar du de häftigaste halloweenpumporna?
Då ska du vara med och tävla i Kville Saluhalls pumpatävling #kvillepumpan

Passa på att ha en mysig och kreativ hemmakväll nu när det är kallt och ruskigt ute så får du chansen att visa upp ditt mästerverk på Kville Saluhall under fyra dagar och vinna ett presentkort på saluhallen.

Tävlingsinstruktioner:
– Designa och karva en läskig, rolig, kreativ pumpa – du väljer stilen.
– Lämna in din pumpa på Kville Saluhall onsdag den 28 oktober när som helst mellan kl 10-19.
– Under torsdagen kommer man kunna rösta på pumporna via våra sociala medier samt på plats i saluhallen.
– På fredagen den 30 oktober kommer vi att utse och presentera vinnarna.
– Pumporna kommer att ställas ut utanför Kville Saluhall från onsdag till lördag men vill man hämta sin pumpa redan på fredag efter att vinnarna är presenterade så får man göra det.

1:a pris – 1000kr presentkort på Kville Saluhall
2:a pris – 500kr presentkort på Kville Saluhall
3:a pris – 250kr presentkort på Kville Saluhall


AW med LO

LO-Persson leker med pianot och levererar härliga toner för en lugn After Work efter en arbetsvecka.

Ring och boka bord för att vi ska kunna hålla avstånd mellan våra gäster.


Jazz ’n’ Food!

Välkomna och njut av skön jazz och fantastisk god mat från restaurangerna The GrillCeviche Taste of Peru och Okinawa sushi. Passa även på att handla helgens delikatesser och kvalitetsmatvaror nere i hallen. Allt under ett tak.

Fri entré men begränsade platser. Ring och boka bord för att vi ska kunna hålla avstånd mellan våra gäster.

I sammarbete med ABF


Konstutställning i Kville Saluhall